Asuminen Niinijoki-Pappisissa

Niinijoen koulu

Niinijoen koulu, Loimaan kouluista uusin (v.2002 rakennettu) sijaitsee kylän keskustassa, peltomaiseman keskellä, Niinijokivarren Osuuspankin naapurissa. Koulussa opiskelevat oppilaat ekaluokkalaisista kuudenteen luokkaan asti.

Niinijoen koulu on moderni kyläkoulu, jonka yhteydessä toimii myös päiväkoti. Terveet sekä monipuoliset tilat houkuttelevat paikalle myös iltaisin useita liikunta- ja harrasteryhmiä. Koulun monitoimiareena ja jääkenttä mahdollistavat aktiivisen liikkumisen vuoden ympäri myös koulun pihalla. Kertunmäen retkeily- ja hiihtoladuille on vain kivenheiton pituinen matka.

Koulun henkilökuntaan kuuluu kolme luokanopettajaa, laaja-alainen erityisopettaja, koulunkäynninohjaaja sekä ruokapalvelutyöntekijä.

Päiväkoti

Niinijoen päiväkoti toimii Niinijoen koulun kanssa samassa rakennuksessa. Liikuntasali ja pihaliikuntavälineet ovat yhteisessä käytössä.

Päiväkodin henkilökuntaan kuuluu varhaiskasvatuksen opettaja ja kaksi varhaiskasvatuksen hoitajaa.

Tontit

Tervetuloa rakentamaan luonnonkauniiseen kyläämme!

Niinijokivarren osuuspankki

Vuonna 1902 perustettu Niinijoen Osuuspankki on Suomen vanhin itsenäinen osuuspankki . Kohta satavuotias pankki on suhdanteiden vaihtelusta huolimatta kasvattanut tulostaan ja pystynyt muuttumaan ajan hengen mukana. Asiakkaat ovat oppineet luottamaan oman vakavaraisen pankkinsa palveluihin.