Toimintaa Niinijoki-Pappisissa

Niinijoen koulu + areena

Niinijoen koulu, Loimaan kouluista uusin (v.2002 rakennettu) sijaitsee kylän keskustassa, peltomaiseman keskellä, Niinijokivarren Osuuspankin naapurissa. Koulussa opiskelevat oppilaat ekaluokkalaisista kuudenteen luokkaan asti.

Niinijoen koulu on moderni kyläkoulu, jonka yhteydessä toimii myös päiväkoti. Terveet sekä monipuoliset tilat houkuttelevat paikalle myös iltaisin useita liikunta- ja harrasteryhmiä. Koulun monitoimiareena ja jääkenttä mahdollistavat aktiivisen liikkumisen vuoden ympäri myös koulun pihalla. Kertunmäen retkeily- ja hiihtoladuille on vain kivenheiton pituinen matka.

Koulun henkilökuntaan kuuluu kolme luokanopettajaa, laaja-alainen erityisopettaja, kiertävä englanninopettaja, koulunkäynninohjaaja sekä ruokapalvelutyöntekijä.

Päiväkoti

Niinijoen päiväkoti toimii Niinijoen koulun kanssa samassa rakennuksessa. Liikuntasali ja pihaliikuntavälineet ovat yhteisessä käytössä.

Päiväkodin henkilökuntaan kuuluu varhaiskasvatuksen opettaja ja kaksi varhaiskasvatuksen hoitajaa.

Krekilän Mylly

Krekilän mylly sijaitsee luonnonkauniilla paikalla Krekilän kylässä Kuivakosken partaalla. Krekilän myllyn historiaa pääset lukemaan tästä linkistä.

Krekilän kesäteatteri

Krekilän Myllyn Kesäteatteri sijaitsee luonnonkauniilla paikalla Krekilän kylässä Kuivakosken partaalla. Kesäteatteri on esittänyt hauskoja ja vauhdikkaita näytelmiä jo vuodesta 1981.

Krekilän luontopolku

esittely tulossa

Kertunmäen hiihtomaja

Kertunmäen hiihtomaja sijaitsee Oripääntien varressa olevalla luonnonkauniilla Kertunmäellä.
Kesäisin käytössä pururata ja talvisin hyvät valaistut ladut.
 
Kertunmäen hiihtomajaa on mahdollisuus vuokrata erilaisia tilaisuuksia varten, kuten häät, syntymäpäivät, yritysten ja urheiluseurojen virkistyspäivät!
Hiihtomajalta löytyy myös saunatilat.
 
Lisätietoja vuokrauksesta tai Riitta Martti puh. 050 572 1103, riitta.martti@loimaa.fi

Kupparin kota

Kupparin kota on myös Niinijoki 5 b hanke ja Loimaan seudun reserviläisten talkootyötä. Kota valmistui marraskuussa 1999. Reserviläisten perinteiset joulutulet pidettiin kodalla 17.12.99.

Kota ja laavu sijaitsevat kuntoradan varrella, joten niissä on mukava poiketa lepäilemään, paistamaan makkaraa, juomaan kahvia, syömään eväitä tai muuten vain hiljentymään.

Kertunmäen pururata

esittely tulossa

Pappisten Ylätupa + keskiviikkosauna

Ylätupa on saunamökki Pappisten Lavan välittömässä läheisyydessä.

Ylätuvassa on tupa, wc, naisille ja miehille omat pukuhuoneet ja pesuhuoneet, yhteinen sauna. Tuvan keittokulmassa on mikro, kahvinkeitin, vedenkeitin ja jääkaappi.

Saunaan mahtuu hyvin 15-20 hlöä. Uimarantaan on matkaa noin 60m. Vuokrauksen hoitaa Hannu Suominen 040 8421843

Pappisten uimaranta

esittely tulossa

Rukoushuone

esittely tulossa

Alpo Jaakolan ateljeekoti Torkville

esittely tulossa